BOB VAN DER LOOS
Fysiotherpeut

Achtergrond:
Ik ben geboren in Rotterdam en ben sinds 2007 algemeen fysiotherapeut. Na mijn afstuderen ontwikkelde ik een interesse voor het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten (nek, schouder en lage rugpijn). Dit leidde ertoe om te starten met de masteropleiding manuele therapie. Deze heb ik in 2012 afgerond.

In de jaren erna heb ik me naast manuele therapie toegelegd op moderne behandelvormen zoals dry needling en medical taping. Deze behandelvormen in combinatie met oefen en/of trainingstherapie zorgen voor een afwisselende en effectieve aanpak van veel problemen aan het bewegingsapparaat.

Tenslotte ben ik aangesloten bij het Parkinsonnet. In dit kwaliteitsnetwerk streven we naar een optimale hulpverlening rondom parkinsonpatiënten. Mijn andere passies zijn muziek maken, hardlopen, motorrijden en snowboarden.

In 2012 heb ik mijn masteropleiding voor manueel therapie afgerond en ben ik naast fysiotherapeut ook manueeltherapeut. Het is een zeer waardevolle specialisatie waardoor ik nek, schouder en lage rugpijn beter en sneller kan behandelen dan voorheen.

Verder heb ik me aangesloten bij het Parkinsonnet. Dit is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Meer dan 2000 zorgverleners (o.a. neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundigen) zijn aangesloten bij dit netwerk.

Masteropleiding manuele therapie
Basisscholing Parkinsonnet
Bijscholing Totale knieprothese medinova
Diagnose, classificatie en herstel van motorische controle bij schouderklachten
Dry Needling
NPI Sportrevalidatie

De komende jaren wil ik me gaan toeleggen op verdere uitdieping in het manuele therapeutische vakgebied. Ook zal ik me verder specialiseren in het behandelen van parkinsonpatiënten.

Heeft u vragen stuur mij dan een