DESIREE VAT
Fysiotherapeut

Achtergrond:
Ik ben geboren in Nieuw-Beijerland, vanaf mijn 3e tot mijn 32ste jaar heb ik met veel plezier in Oud-Beijerland gewoond. Op mijn 32ste ben ik getrouwd en verhuisd naar het Goudswaard, waar ik nu alweer een jaar met ook met veel plezier woon.
In mijn vrije tijd ben ik, als de zon schijnt graag buiten. Ik doe dan allerlei verschillende activiteiten, dit kan een wandeling zijn of sportactiviteiten. Als het daarentegen slecht weer is, dan vind ik het leuker om een film te kijken of met vrienden iets leuks te doen.
In 2012 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn laatste stage heb ik bij het Centrum voor Fysiotherapie Oud-Beijerland gelopen. Daarna ben ik hier blijven werken, eerst als invaller en sinds enkele jaren in vaste dienst.
Aan het begin van 2013 heb ik mijn certificaat voor oedeemtherapie gehaald. Sindsdien ben ik in de praktijk ook werkzaam als oedeemfysiotherapeut.

Tijdens de behandelingen oedeemfysiotherapie, bij voornamelijk cliënten na of met kanker, kreeg ik steeds meer vragen over de voorafgaande behandelingen in het ziekenhuis. Maar voornamelijk ook de vraag wat zou ik naast oedeemfysiotherapie nog meer kunnen doen voor deze cliëntengroep. Deze vragen hebben bij mij geleidt tot de keuze van mijn specialisatie voor oncologisch fysiotherapie. In 2013 ben ik begonnen aan deze 4-jarige deeltijd opleiding. Met deze opleiding ben ik in staat om oncologische cliënten te ondersteunen tijdens en na de behandelingen in het ziekenhuis.

Bedrijfshulpverlening (BHV) sinds 2011 jaarlijks
Cursus Gedragsverandering en Zelfmanagement
Manuele Lymfe Drainage volgens Vodder
Master Oncologie Fysiotherapie eindfase

In de toekomst wil ik me steeds verder ontwikkelen in de oncologische fysiotherapie en oedeemfysiotherapie.

Dinsdag, Donderdag en Vrijdag

00699159871

Heeft u vragen stuur mij dan een

Heeft u vragen stuur mij dan een

EMAIL