IVONNE DE KONING
Fysiotherapeut
Ivonne

Achtergrond:
Een groot gedeelte van mijn leven heb ik in Spijkenisse doorgebracht, ben er opgegroeid en heb er ook 15 jaar gewerkt. Daarnaast ben ik altijd erg actief geweest in de sport.

Op dit moment woon ik met mijn echtgenoot met veel plezier in Poortugaal en in mijn vrije tijd nog altijd actief met hardlopen en fietsen.
In 1985 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Academie voor Fysiotherapie Rotterdam. Daarna heb ik 15 jaar in Spijkenisse gewerkt in een vrijgevestigde praktijk.

In december 2000 ben ik in Oud-Beijerland komen werken, eerst in loondienst en januari 2005 hebben we met de toenmalige collega’s de praktijk overgenomen in de vorm van een maatschap. Deze samenstelling is sindsdien 2 keer veranderd.

Januari 2019 ben ik mijn werkzaamheden gaan minderen. Ik werk nog 2 dagen per week, maandag en donderdag. Mijn aandeel in de maatschap is overgenomen door de drie andere maten.

In 1990 ben ik mij gaan specialiseren op het bekkengebied. Eerst mbt incontinentieklachten en later ook op klachten rond en in het bekkengebied tijdens de zwangerschap. Ik heb me hiervoor ook aangesloten bij de Bekkenbodem Werkgroep Rijnmond (BWR).

Tevens ben ik aangesloten bij het Eerstelijns CVA-netwerk Rotterdam. Hiervoor heb ik de benodigde nascholing gedaan. Zo ook op het gebied van spanning gerelateerde klachten. Hierdoor zie ik mensen met hyperventilatie klachten en angststoornissen.

Naast bijscholing op het gebied van het bekkengebied heb ik ook scholingen gevolgd op het gebied van ontspanningstherapie en ademhaling. Hierdoor zie ik veel mensen met klachten die spanning gerelateerd zijn.
Ook heb ik cursussen gedaan mbt werk gerelateerde klachten en schouderklachten.

Begin 2013 heb ik de cursus Medical Taping gevolgd.
Mijn laatste bijscholing heb ik gedaan op het gebied van centraal neurologische aandoeningen en post-operatieve revalidatie Totale Heup Prothese en Totale Knie Prothese.

In de toekomst wil ik mij blijven verdiepen en bijscholen op het gebied van bekkenklachten en CVA.

Maandag en Donderdag van 08:00 tot 18:00 uur.

39034182804

Heeft u vragen stuur mij dan een

Heeft u vragen stuur mij dan een

EMAIL