KIRSTEN ZIJLSTRA
Fysiotherpeut

Achtergrond:
Ik ben geboren in Rotterdam maar woon al weer achttien jaar in Barendrecht.

In 2008 ben ik begonnen aan de Fysiotherapie opleiding in Rotterdam en heb deze na vier jaar afgerond. Mijn tweede stage heb ik bij Centrum voor Fysiotherapie Oud-Beijerland gelopen op deze manier ben ik in contact gekomen met de praktijk.

In mijn vrije tijd geef ik turntrainingen in Barendrecht, hier heb ik mijn eigen selectie team. Zelf turn ik nog sporadisch maar vind het nog steeds super leuk!

Op dit moment ben ik woonachtig in Poortugaal.

In september 2013 ben ik begonnen aan de masteropleiding kinderfysiotherapie in Breda. Deze opleiding duurt vier jaar, en hiervoor rij ik één keer per week richting Breda. Van af kleins af aan wil ik al met kinderen werken en was ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Deze master is voor mij de perfecte combinatie en heb er dan ook super zin in om mee aan de slag te gaan binnen de praktijk.

In de toekomst wil ik mij vooral gaan specialiseren in de fysiotherapeutische behandeling van kinderen met al hun specifieke gezondheidsproblemen. Daarnaast vind ik het belangrijk om een goede balans te hebben tussen het behandelen van kinderen en volwassenen.

Heeft u vragen stuur mij dan een