YORICK TER HEEGDE
Fysiotherapeut

Achtergrond:
Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. In mijn vrije tijd doe ik aan waterpolo bij SVH waarmee we uitkomen in de landelijke eredivisie. Als kind ben ik opgegroeid in een fitness en gezondheidscentrum waarin ik onder meer actief ben geweest als fitness en groepsfitnesstrainer als ook personal trainer.

Sinds 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam als algemeen fysiotherapeut waarna ik meteen fulltime aan het werk ben gegaan om van mijn passie voor bewegen mijn werk te maken.

Na het afronden van de bachelor fysiotherapie vond ik het tijd om het geleerde eerst maar eens in de praktijk te gaan brengen alvorens ik kan kiezen waar mijn interesses liggen om mij in te gaan specialiseren. Gaandeweg heb ik besloten om mij de komende periode te gaan richtingen twee gebieden, namelijk op de chronische aandoening COPD en traumatologie.

Ik sta aan het begin van een mooie leerzame carrière en sta vakinhoudelijk open voor alles wat op mijn pad komt. Mijn interesses hebben zich in deze korte tijd ontwikkeld tot COPD en traumatologie maar in de toekomst wil ik me ook bezig gaan houden op het gebied van psychosomatiek.

89926315804

Heeft u vragen stuur mij dan een

Heeft u vragen stuur mij dan een

EMAIL