Wat is FysioFit:

FysioFit is bestemt voor iedereen die op een verantwoorde manier wil werken aan zijn gezondheid. Regelmatige lichaamsbeweging draag op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. Bewegen heeft een positieve invloed op uw hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterolgehalte en het verkleint de kans op overgewicht. Verder blijven uw botten langer sterk en heeft u minder kans op uw spier- en gewrichtsklachten.

Het Centrum voor Fysiotherapie Oud-Beijerland biedt kleinschalige groepstrainingen onder begeleiding van een fysiotherapeut. U kunt bij ons een trainingsprogramma volgen dat op uw individuele niveau is afgestemd en waarbij rekening wordt gehouden met uw mogelijkheden.

Het verschil tussen training in een fitnesscentrum en Fysiofit is dat u bij ons altijd begeleid wordt door een van de fysiotherapeuten. Er zijn vaste trainingstijden maar met een flexibele mogelijkheid tot inhalen.

Voor wie is FysioFit:

FysioFit is vooral bedoeld voor mensen met gezondheidsproblemen of een verhoogd risico op gezondheidsproblemen. Echter trainen er regelmatig ook mensen bij ons die helemaal gezond zijn.

Bij wie kunt u terecht:

Als u niet bekend bent in onze praktijk maakt u een afspraak voor de intake. Na deze persoonlijke intake stelt een van onze fysiotherapeuten een trainingsprogramma voor u vast. Er zijn iedere dag meerder FysioFit groepen onder begeleiding van verschillen therapeuten.

De training vindt plaats in het Centrum voor Fysiotherapie Oud-Beijerland. Wij vragen u hiervoor makkelijk zittende kleding en schoon schoeisel aan te trekken en een handdoek mee te nemen.

WACHT NIET LANGER! WORDT FIT MET FYSIOFIT!

U kunt zich aanmelden op onderstaand formulier, mailen of u kunt bellen naar 0186 – 614 031

AANMELD FORMULIER FYSIOFIT

Wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Vul hieronder uw gegevens in:

 

Verificatie code

Voor de actuele tarieven:

Voor de actuele tarieven:

Klik hier